Estalia

Hvad handler Estaliansk spil om?

De farverige og kunstneriske karavaner fra Estalia medbringer deres specielle varer og deres store forkærlighed for kultur. Det foregår ofte med store armbevægelse, og hvis en kunstmaler skulle fange dem i en episk positur ville deres lykke være gjort.

 

Deres families historie er af særlig vigtighed for dem. Og de anser sig selv som et specielt folk. I Estalia ser man ofte, at en flamboyant livsstil overgår personlige egenskaber og deres dueller træder ofte i stedet for vendettaer.

Handelshuse:

De farverige handlende fra Estalia har medbragt gode rødvine og krydderier med sig til Letamaio. De handlende fra Estalia er ofte sæson-handlende og ankommer til Letamaio på faste tidspunkter med måneders mellemrum og har aftaler med en familia om, hvor de kan bo. Det er handlende fra Araby, som har muliggjort, at Estalias handelsfolk har kunne handle i Letamaio som leverandører til Arabys kaffehus.

Klient:

De handlende fra Estalia, som kommer til Letamaio har opdaget at den hurtigste måde at få lov til at handle i byen er at tilskrive sig som klient hos en familia. Dog er det sjældent, de bliver boende i længere tid.